MENÜ
 • Brasch Bence és Lola boldog párkapcsolatban él

  A fiatalok már egy éve alkotnak egy párt. Biztosak érzelmeikben, mégis mindketten elárulták, hogyan reagálnának, ha párjuk megcsalná őket.

  Az énekesnőt egy délelőtti műsorban kérdezték arról, hogy mit tenne, ha rajtakapná a barátját, Brasch Bencét egy másik nővel. Első reakcióként Lola az válaszolta, hogy kezét-lábát eltörné, de a tréfa után komolyra fordította a szót, és hozzátette, hogy teljesen megbízik a párjában.

  “Nem szoktam féltékenykedni, sem balhézni. Bár kellett egy kis idő, amíg megszoktam, hogy szép lányokkal van körülvéve a színpadon, és ha elmegy a fiúkkal bulizni, gondolom, akkor is hozzászól egy-két csajhoz – mondta Lola. – Régebben sokkal rosszabbul érintett, amikor megláttam az újságban egy képet, amin egy szexi lánnyal pózol, vagy végig kellett néznem, amint a színpadon leteper egy színésznőt. Melyik nő állna úgy ehhez a dologhoz, hogy hű de jó? De már hozzászoktam, hogy a darabjaiban akadnak durvább részek, a Parasztopera ma már az egyik kedvencem. Meg hát én is csinálok szexi dolgokat a klipjeimben”.

  Bence sem az a féltékeny típus, és ő is teljesen biztos a lány érzelmeiben, vakon bízik benne.

  “Sosem csalnám meg, és ezt ő is tudja, nyilván azért viccelődött. Egyébként nem vagyok féltékeny típus. Ha elmegyünk bulizni, és látom, hogy Juci magára vonja a fiúk figyelmét, az sem zavar. Nem tehetek róla, hogy ennyire jó csajom van!” – jelentette ki büszkén a színész-énekes, aki megjegyezte, hogy a félrelépést sosem bocsátaná meg.

  “Nyugodt természetű fiú vagyok, szóval biztos nem törnék tányérokat. Először is megkérdezném, hogy miért tette, és végig is hallgatnám. Elgondolkodnék, miért történhetett. Ha rajtakapnám csókolózás közben, vagy megtudnám, hogy lefeküdt valakivel, valószínűleg azonnal elhagynám.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon