MENÜ
 • Brangelina esküvő a hétvégén?

  A pár eljegyzésére már áprilisban sor került és azóta mindenki arra tippel, hogy augusztus tizenegyedike lesz az ő nagy napjuk.

  Hónapok óta hallani lehet pletykákat arról, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt, a hollywoodi álompár ezen a hétvégén fogja kimondani a boldogító igent. A pár eljegyzésére már áprilisban sor került és azóta mindenki arra tippel, hogy augusztus tizenegyedike lesz az ő nagy napjuk. Az a nap, amikor Brad szülei aranylakodalmukat, azaz ötvenedik házassági évfordulójukat fogják ünnepelni.

  A nagyszülők, Bill és Jane Pitt már megérkeztek fiúk franciaországi birtokára, ahogy Robert Procop is, az az ékszerész, aki Jolie eljegyzési gyűrűjét készítette. A holnapi ünnepség hivatalosan az idős pár tiszteletére lesz tartva, de a helyi lakók meg vannak győződve arról, hogy dupla ceremónia lesz.

  Egyesek szerint többek között George Clooney is részt fog venni a holnapi eseményen. George Brad egyik legjobb barátja. A Vészhelyzet egykori színésze jelenleg még saját itáliai otthonában van, de állítólag hamarosan repülőre száll. Friss hír még a párral kapcsolatban, hogy Angelina nemrég egy négyszázezer dollár értékű karórát kapott vőlegényétől.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon