MENÜ
 • Brad Pitt testvére a kamerák előtt

  Ha a Pitt vezetéknevet halljuk, automatikusan Brad Pitt jut eszünkbe. Mostanáig! Nem ő az egyetlen ugyanis a családjából, aki szívesen megmutatja magát a kamerák előtt

  Ha a Pitt vezetéknevet halljuk, automatikusan Brad Pitt jut eszünkbe. Mostanáig!  Nem ő az egyetlen ugyanis a családjából, aki szívesen megmutatja magát a kamerák előtt. Ezúttal nála három évvel fiatalabb öccse, Doug Pitt mutatta meg magát egy ausztráliai reklámban.

  A negyvenöt éves férfi a Virgin Mobile Australia közel két perces sportjában azt mutatja meg, hogy milyen körülmények között él. Bemutatása így kezdődik: “Ő itt Doug Pitt, a Pitt család második legismertebb tagja.” Ezt követően ő maga kalauzol körbe minket házában, ahol minden van. Az egyik szoba kifejezetten férfias dolgok tárolására van fenntartva, bár azt nem igazán értjük a zenehallgatás mitől is olyan férfias.

  Büszkén mutatja be nyomtatóját, ami nemcsak nyomtatni tud, hanem szkennelni és faxolni is. Illetve megtudhatjuk azt is, hogy a fából készült madárházikót is maga tervezte. Csak így tovább Doug!

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon