MENÜ
 • Brad Pitt: “Angelina egy hős”

  Nagyon friss, ma reggeli a hír, miszerint Angelina Jolie az év korábbi szakaszában emlőrák megelőző műtéten, úgynevezet maszektómián esett át. A megelőző maszektómia lényege, hogy sebészi úton eltávolítják az emlőt, az emlőrák kialakulását, vagy terjedését megelőzendő. Édesanyja 56 esztendőses hunyt el, mellrák vitte el. Így valóban nem kizárt, hogy előbb utóbb nála is felütötte volna fejét a veszélyes betegség. “Így elmondhatom a gyermekeimnek, hogy nem kell félniük. Nem fognak elveszíteni” – jelentette ki megkönnyebbülten.

  Azóta gyermekei apja, a szintén hollywoodi híresség, Brad Pitt is megszólalt. “Angelina egy hős. Elfogadtam a döntését, mi több, hihetetlen bátornak tartom. Köszönettel tartozunk az egészésügyi stábnak, aki átsegítette a családunkat a nehéz napokon. Hála nekik boldog család vagyunk, akik egészségesen tekinthetnek a jövőbe.”

  Jolienak a felépülésben rengeteget segített, hogy férje folyamatosan ott volt mellette, támogatta szeretetével. “Remélem más nők is hasznosítani tudják az én esetemet. A rák még mindig egy olyan szó, amitől megijedünk, de fel kell venni a harcot vele szemben.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon