MENÜ
 • Botrányos: Haldokló elefánton ugrált a cirkuszigazgató

  A felkavaró videó az észtországi Narvában készült. A felvételen, amelyet a Bild című lap tett közzé, az Universal Renz nevű német cirkusz vezetője csinál vicces showműsort Mädi nevű elefántja haláltusájából.

  Sajnálatos módon már rég tudjuk, hogy a cirkuszok nem csak a szórakozásról és vidámságról szólnak, hiszen az állatok számára az előadások közel sem mókásak, a felkészülés és idomítás rengeteg szenvedéssel és megpróbáltatással jár.

  Ez utóbbi eset is ebből a világból került ki, amikor a cirkuszi előadás után René Renz beterelte az állatot egy közeli tóba hűsölni. A hatalmas – mint később kiderült, beteg – emlős összeesett. Az igazgató pedig, ahelyett, hogy a segítségére sietett volna, közönségattrakciót csinált az elefánt agonizálásából. Felmászott az oldalára, ugrált rajta, onnan csúszkált be a vízbe.

  A bámészkodók jó ideig azt hitték, egy show részesei. A végén azonban rá kellett jönniük: erről szó sincs, Mädi mozdulatlanul hevert a tóban, a tetemet később egy markológéppel kellett onnan kiemelni.

  Ursula Hammann képviselő asszony felszólította a hesseni tartományi kormányt, hogy indítsanak eljárást a kegyetlenkedő férfi ellen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon