MENÜ
 • Botránykönyvet ír Kefír

  Bulizós éveiről, Zimány Lindával való kapcsolatáról számol be a V-Tech együttes frontembere.

  A készülő mű Kefír asztalfiókjában lapul, és több ismert személynél is kiverheti a biztosítékot. Két éve gyarapodik a könyv, ugyanis Kefír ekkor határozott úgy, hogy tollba mondja az életét. Túlfűtött bulikról és kapcsolatairól is olvashatunk néhány pikáns részletet. Bár konkrét neveket nem említ, állítása szerint az olvasó biztosan felismer majd néhány szerepl­őt. A kilencvenes évek tinibálványai ugyanis minden valamire való bulin megjelentek, és nagyon sok mindenkivel találkoztak.

  „Mindenféle botrányról a V-Techről, Zimány Lindáról, az egész eddigi életemről szól a T-boy. Mégsem botránykönyvnek szánom. Én is csináltam jó és rossz dolgokat, de mindenki vállalja a tetteiért a felelősséget” – jelentette ki Kefir.

  A zenész állítása szerint a könyvben szereplő személyek nagy része tisztában van vele, hogy felbukkannak majd egy-egy fejezetben. Ám, hogy mikor is kerül nagyközönség elé a szerzemény, még maga a zenész sem tudja.

  „Tudok a könyvről. Kefirt régóta foglalkoztatta a gondolat, hogy megírja az életét. Nincs félnivalóm, hisz tiszta, tartalmas és őszinte kapcsolatunk volt. Nekem ő volt az első komoly barátom mondhatni, mellette nőttem fel. Biztos vagyok benne, ha eljön az ideje a könyv kiadásának, akkor előtte megmutatja azokat a részeket, amelyek rólam szólnak. Egyébként a mai napig jóban vagyunk, tudunk egymásról” – kommentálta a könyvet Zimány Linda.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon