MENÜ
 • Botrány: videóra vették a vetkőző stewardesseket

  Alaposan kiverte a biztosítékot két brit légi-utaskísérő, akik vetkőzni kezdtek és egymást paskolgatták egy neten keringő buja felvételen. A légitársaság vizsgálatot indított az ügyben.

  A British Airways szokatlan botránytól volt hangos a napokban. Futótűzként terjed a neten egy videó a brit légitársaság két csinos légiutas-­kísérőjéről, amint erotikus vetkőzést mutatnak be. A nyolcperces felvételen egy stewardess fehérneműre vetkőzteti kolléganőjét, majd vízzel locsolja a testét.

  A képsorokat egy szállodában rögzítették, ahol a szexi lányok két repülés között töltötték pihenőidejüket – láthatóan kissé spiccesen. Bár a hölgyek nem munkaidőben tartotta a kis bemutatót, a légitársaság vizsgálatot indított az ügyben.

  Egyelőre azonban nem tudni, kik lehetnek a film szereplői. A társaság alkalmazottai mindenesetre élvezik a botrányt. Egy pilóta például ezt a megjegyzést fűzte a ­videó­hoz: “Eszembe juttatja, hogy miért is lettem pilóta.”

  Még több botrányért olvass a Hitler jelmezben megjelenő kisiskolásról, a 12 éves diákját megrontó tanárnőről, és persze a sztárok világa is tartogat jócskán ilyen sztorikat, pl. hallottad már, hogyan sikerült kitiltatnia magát Russel Brandnek a GQ Awards afterpartijáról?

  (Forrás: Telegraph)

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak