MENÜ
 • Botrány Ördög Nóra plakátja körül

  Sokaknál visszatetszést keltett Ördög Nóra parfümreklámja, ahol a várandós kismama érzéki bujaságot sugall.

  “Fedezd fel Ördög Nóra érzéki oldalát!” – hirdeti az utcákat elárasztó plakát. A közvélemény szerint nem is lenne semmi baj a valóban érzékire sikerült reklámmal, ha nem egy hatodik hónapjában lévő kismama pózolna rajta. Mások szerint viszont az áldott állapotban lévő asszonyok is lehetnek szexisek, és ezzel nincs semmi baj.

  “Nóri egyértelműen ahhoz a táborhoz tartozik, aki úgy véli, hogy aki gyermeket vár, az nem szűnik meg automatikusan nő lenni, mindössze egy pluszszerepre, az anyaságra készül. Ettől még ízig-vérig nő marad, akiből adott esetben árad a szexualitás is. Aki állapotos, igenis lehet szexi” – árulta el a műsorvezetőnő egyik legközelebbi kollégája, és barátnője, Törköly Erika.

  Különben meg, amikor Ördög Nóri megállapodás kötött a céggel, még nem volt áldott állapotban, és már rég túl voltak a fotózáson, mikor a megbízó értesült róla.

  “Dönthettünk volna úgy, hogy ha nem tartjuk összeegyeztethetőnek a terhességet az érzékiséggel, akkor lefújjuk az egész kampányt – nyilatkozta Tóth Veronika, a cég sajtóképviselője. – Ez azonban szóba sem került. A megállapodás idejében Nóri valóban nem várt még babát, de véleményünk szerint az állapotában beállt változás cseppet sem befolyásolja az üzenetet, amit reklám hordoz: légy nő, légy egyedi és sugárzó minden helyzetben.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon