MENÜ
 • Botrány: Mindössze 12 éves diákját rontotta meg a tanárnő

  Ami még inkább súlyosbítja az amúgy is erkölcstelen tettet, hogy a kisfiúval szexuális kapcsolatot létesítő matematika tanárnőt korábban az Év Tanárának választották. A 29 éves floridai nő azt állítja, tette csupán a felvilágosítás célját szolgálta.

  Ethel Andersont a 12 éves fiú anyja jelentette fel miután kiderült, hogy a tanárnő szexuális kapcsolatot kezdett a tinivel, mialatt a lakásán matematikából kellett volna korrepetálnia.

  A korábban az Év Tanárának választott 29 éves nő először mindent tagadott, és állította, hogy az ügyvédek által bemutatott üzenetekkel, amiket a fiúval váltott, csak szexuális felvilágosítás és a diák figyelmének felhívása volt a célja

  A szexuális felvilágosítás prioritást élvezett a matematikával szemben

  Később a tini anyja bedrótozva kifaggatta Andersont, aki – nem tudva, hogy leghallgatják – bevallotta, hogy szájjal is kielégítették egymást. Később a fiú is vallomást tett, amelyben beismerte a viszonyt, ám hozzátette, hogy számára ez egy igazi álom megvalósulása volt.

  Andersonnak felajánlottak egy vádalkut, ám nem fogadta el, mert bízott benne, hogy az esküdtszék nem nyilvántja bűnösnek. Tévedett, így a november elején tartott ítélethozatalon minimum 30 év börtönre számíthat.

  Sajnálatos módon nem ez az első eset, hogy egy tanár rontott meg diákot. Írtunk már ilyen gyógypedagógusnőről is, illetve olyan tanárnőről, aki 16 éves diákjának szült gyereket. No persze arra is volt már példa, hogy az “áldozat” talpraesettebb volt, és ügyesen megzsarolta az őt marihuánával kínáló és lefektető tanárnőt.

  (Forrás/kép: Baynews9)

  Ajánló

  Megvalósult amerikai álomról mesélt Los Angelesben a magyar színésznő

  Így sminkel egy tini srác

  Újra szépséget választ Magyarország