MENÜ
 • Botrány: Hamis az első csókos videó!

  Kiderült, miért olyan szép mindenki a klipben.

  Bizonyára sokan láttátok már azt a pár perces videót, amiben húsz idegen alkotta párosok között csattan el az első csók egy üres szobában a kamera előtt. Az eredmény pedig meglepő módon olyan, mint a való életben: rövid beszélgetések, zavar a szemekben, a mozgásban, aztán amikor elcsattan közöttük a csók, hirtelen nagyon intim lesz a kapcsolatuk, sőt itt-ott még szenvedélyt is látni a szereplőkön.

  elsocsok

  Most kiderült, hogy az aranyos videó nem más, mint egy ruhareklám, az idegenek nagy része pedig profi előadó, akik tudják, hogyan kell tettetni a szerelmet, a szexet és az intimitást. A szereplők között láthatunk több modellt, rengeteg színészt, illetve zenészeket, köztük például az OK Go énekesét, Damien Kulasht, vagy az aláfestő zene eléneklője, Soko. Ha ezután a hír után újra megnézzük a klipet, már annyira nem is érint meg minket: gyönyörű, karizmatikus olasz modellek, francia színészek, indie együttesek frontemberei játsszák el nekünk a szerelembeesést, miközben aláfestésként egy dal szól, aminek a szövege annyit mond, hogy ha nem vagyunk kész a szerelemre, hogyan lehetnénk kész az életre.

  A kisfilm legvalódibb része talán az, amikor Robby O’Connor, aki egy forgatókönyvíró, azt mondja párjának, Palkának, hogy: “Mivel te színésznő vagy, csináltad már ezt ezelőtt, és… követlek téged. Talán nem ez a legjobb mód valaki megcsókolására!”


  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon