MENÜ
 • Botrány Damu családjában

  Úgy tűnik, hogy a rokonai elfordultak a színésztől, csak az édesapja tart ki mellette.

  Áll a bál Damu Roland családjában. Miután a volt színészt nemi erőszak és súlyos testi sértés miatt jogerősen négy és fél év börtönre ítélt, a rokonai a jelek szerint elfeledkeztek róla. Kizárólag Rudi bácsi küld a fiának csomagot a börtönbe, és nem titkolja, hogy hatalmasat csalódott a családtagjaiban.

  “Rudi bácsi felhívta azoknak a családtagoknak a figyelmét, akiket Roli mindig támogatott, még anyagilag is. Világosan megmondta, nem tetszik neki a hálátlanság, és hogy rajta kívül senki nem érdeklődik fia hogyléte felől, csomagot pedig végképp nem küld neki más. Rudi bácsi anyagilag nagyon nehezen bírja ezt a terhet, hiszen munka híján ő is csak annyit tud beosztani, amennyit kap, az pedig nagyon kevés”  – mondta egy közeli ismerősük.

  Hozzátette: “Edina, akit Roli a kórházban ismert meg, továbbra is fogadkozik, megvárja a színészt. Igaz, munkája neki sincs, de az édesanyja támogatja, amennyire tudja. Úgy várja a beszélőket, mint egy kisgyermek a karácsonyt. A válása elvileg folyamatban van, de részleteket egyelőre nem nagyon mond róla”.

  Az elítélt színész továbbra is a tiszalöki börtön konyháján tölti ideje nagy részét: zöldségeket készít elő a főzéshez, és legfőbb feladata a mosogatás.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon