MENÜ
 • Botrány a Szépségkirálynő körül

  A közönség választása ellenére Hajdúék kizárták a lányt.

  Tulajdonképpen még el sem kezdődött, máris botrány veszi körül a Szépségkirálynő című, Hajdú Péter nevével fémjelzett produkciót. Mint arról már beszámoltunk Nektek, múlt pénteken a leendő szépségkirálynő-jelöltek is részt vettek a Megasztár döntőjének élő műsorában. Köztük ott volt Mayle Jennifer is. A show nagy sikert aratott, Burgess Benji műsorát igazán feldobták a szépségek.

  Azonban hétfőn Hajdú Péter úgy döntött, kizárja Jennifert a versenyből, mivel szerinte a lány nem felel meg a szakmai zsűri elvárásainak. Történt ez annak ellenére, hogy Jennifert a közönség szavazta be a legszebb huszonegy lány közé, egy facebook-os szavazáson. Hajdú szerint azonban a lány már előbb kiesett a versenyből, képe véletlenül került fel az oldalra.

  „Mi Magyarország legszebb lányát keressük. A húsz jelölt mellé bekerült egy olyan versenyző, aki – bármennyire helyes az arca – testi adottságait tekintve nem való a legjobb huszonegy közé” – magyarázta Hajdú – Mayle Jennifer alapjában szép lány, de 70 kiló, míg a mezőnyben 50 kilós lányok versenyeznek, így nem lenne igazságos, ha olyan lány kerülne a Top21-be, aki a szakmai zsűri előtt egyszer már megbukott, arról nem beszélve, hogy Jennifernél sokkal jobb alakú lányok sem kerültek be a döntőbe.”

  A túlsúlyosnak bélyegzett lány úgy döntött, jogi útra tereli az ügyet.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon