MENÜ
 • Botoxszal gyógyul a kisfiú

  Egy három éves angol kisfiú agykárosodás következtében képtelen ábra állni. Azonban kiderült, meg lehet őt gyógyítani, és akár már Karácsonykor járni fog - az adományozóknak köszönhetően.

  Brave Aiden Farrell mégcsak három éves, de nem tud mozogni, mert a lábában lévő izmok annyira feszesek, hogy moccani sem bír, nemhogy járni tudna. Mindez egy agykárosodásnak tudható be – írja a Mirror. A kisfiúnak azonban a ráncfeltöltésnél használt botoxot fognak adtak, amely lazít majd az izmain. Az eljárás viszont nagyon költséges, amit a család nem volt képes finanszírozni.

  A kisfiú állapota sokat romlott, de ennek ellenére sem került a várólista elejére, így többen összefogtak, hogy a kezelés összegét összegyűjtsék, hogy Brave Aiden karácsonyra ismét tudjon járni.

  “Nem tudom elmondani mennyire hálás vagyok, hogy ennyi ember segített nekünk” – nyilatkozta az édesanyja, aki minden nap szembesült azzal, milyen fájdalommal jár a mozgás a kisfiának. “Az a legnagyobb karácsonyi ajándék, amit valaha kaptunk, hogy a fiunk ismét járni fog tudni” – tette hozzá.

  A támogatók csaknem körülbelül 7000 fontot – 2.5 millió forintot – gyűjtöttek, ami nemcsak a kúrát fedezi, hanem a fizikoterápiás eszközökre is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon