MENÜ
 • Bosszúból hajtott a kocsival egy épületbe

  A 31 éves nő szétzúzta pasija kocsiját, mert az dobta.

  Az angol Claire Holley Facebookon szerzett tudomást arról, hogy barátja szakított vele. Mérgében bepiált, és bosszúból behajtott párja autójával a férfi munkahelyére, egy bowling pályára.

  Claire és barátja, Davy Jones kapcsolata nem volt felhőtlen az utóbbi hetekben. Több mint 2 év együttélés és egy közös gyerek után a férfi mégis úgy döntött, kiadja párja útját. A bowling klubban dolgozó apuka azonban elfelejtette erről értesíteni Claire-t, s csak a Facebookon állította be az egyedülálló státuszt.

  A közösségi oldalon barátja profilját nézegető Claire nem sokkal később szembesült azzal, hogy a férfi otthagyta. Ez annyira feldühítette, hogy először leitta magát, majd pasija autójába pattant. Íme a videó az incidensről, csekkoljátok!

  A részeg nő nem sokat teketóriázott, egyenesen barátja munkahelyére hajtott, hogy számon kérje a történteket. Ott azonban jobbnak látta, ha nem a parkolóban, hanem egyenesen az „épületben teszi le” az autót, ezért nagy sebességgel áttörte az üvegablakokat, és egyenesen a bowling pálya mellé parkírozott le a kocsival. Szerencsére az ámokfutásban senki sem sérült meg.

  A kétgyerekes Claire-nak sikerült totálkárosra törnie az autót, így végleg elérte, hogy Davy ne csak a Facebookon, hanem a való életben is szakítson vele. Nem beszélve arról, hogy dührohamával összesen 5 millió forintos kárt okozott. Tettéért 9 hónapnyi börtönnel számolhat – tudatta a brit Daily Mail című napilap.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon