MENÜ
 • Börtönőrrel szexelt a férjgyilkos

  A 29 éves S. Andrea állítja, hogy szexelt az őrrel a börtönben. A nőt azzal vádolják, hogy begyógyszerezte, megszurkálta, majd felgyújtotta férjét.

  Információink szerint a berettyóújfalui asszony március végén azt mondta nevelőjének, hogy többször szexuális kapcsolatot létesített a gyulai intézményben egy börtönőrrel, akit meg is nevezett. Az eredetileg Debrecenben raboskodó nő elfogultságot jelentett be, ezért került át Gyulára, ahol állítása szerint többször is sok került közösülésre a bizonyos őrrel. A raboskodó nő terhességi tesztet is kér, azonban kiderült, nem vár gyermeket. A börtönben hivatalból indult vizsgálat, az ügyészség pedig nyomozást indított.

  Egyébként a fiatalasszonyt azzal vádolják, hogy 2010 februárjában megölte bírósági titkárként dolgozó férjét, Ny. Lászlót. A fiatalember halálát égési sokk okozta. A nyomozók szerint S. Andrea féltékenységből ölte meg urát, ám a nő elszántan tagad, többször mondta, nem emlékszik semmire. Andrea a börtönben már látványos öngyilkossági kísérleteket is elkövetett. Egyszer felakasztotta magát, másik alkalommal pengét nyelt.

  S. Andrea több alkalmat is megjelölt, amikor állítólag pásztórán volt a börtönben egyik őrrel. Ráadásul azt állítja, hogy olyan alkalom is volt, amikor zárkaajtón lévő “tátikán” keresztül tette magáévá az őr. A nyílás, amin keresztül a tervezők  szándéka szerint az ételt adják a raboknak, vállmagasságban van, körülbelül 140 centiméteren, így komoly tornagyakorlatokat kellett elvégezniük, mire összehozták  az aktust.

  Az Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Országos Parancsnokságán már tudnak az esetről. “A Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben jelezte egy fogvatartott, hogy a személyi állomány egyik tagja szexuális kapcsolatot létesített vele, az ő beleegyezésével. A megvádolt kollégánk tagadta a cselekményt. Az intézet azonnal az ügyészséghez fordult, és megtette a feljelentést kötelességszegés gyanúja miatt, az ügyészségi vizsgálat folyamatban van” – szögezte le Szalai Tímea szóvivő, aki hozzátette: a fogvatartottak gyakran tesznek bejelentést munkatársaik ellen különféle okok miatt, ám az esetek legnagyobb részében bebizonyosodik, hogy alaptalanul. Ilyenkor azonban nem merül feledésbe az eset, mert az intézet hamis vád miatt feljelentést tesz.

  forrás: blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon