MENÜ
 • Börtönbe kerülhet Cristofel

  Veronika retteg a fiútól.

  Drámai fordulat következett be a ValóVilág két korábbi játékosának kapcsolatában. Eddig turbékoló szerelmespárként ismertük őket, de most minden megváltozott: Cristofel csütörtökön Veronikára támadt, megütötte, fojtogatta, késsel fenyegette – legalábbis a lány szerint.

  Veronika másnap sírva mesélt a kórházban a borzalmakról: „Nem is értem, miért csinálta ezt. Mintha teljesen megbolondult volna. Azt hiszem, két énje van. Sejtettem, de soha nem ismertem be magamnak, hogy ez a fiú nem mindig az, akinek mutatja magát”.

  A lány a következőt mondta az esetről: ő az ágyon feküdt korábbi közös albérletükben, Cris pedig idegesen járkált mellette, majd hirtelen ütni kezdte és fojtogatta. Még egy kés is előkerült, amellyel lefejezte a lány kedvenc plüssállatát. Veronika szerint azon kattant be volt barátja, hogy miután szakítottak, nem adott neki kulcsot a lakáshoz.

  „Nagyon félek tőle, ezért is fordultam a rendőrséghez. Feljelentést tettem Cristofel ellen. Bízom abban, hogy ők majd távol tartják tőlem. Én most csak magammal törődöm, nagyon fáj, zúg a fejem, és remélem, az orromnak, amit nemrég műtöttek, nem esett komoly baja”.

  Cristofel nem tagadja tettét, de túlzónak tartja Veronika állításait.

  „Továbbra is csak azt tudom mondani, nagyon sajnálom, amit tettem, de Veronikának sem kellene hazudoznia. Ha én valóban ököllel ütöttem volna, akkor tiszta lila folt lenne az arca. Megpofoztam, de nem vertem brutálisan össze. És szerintem nem fair, hogy ezt állítja rólam. Szeretnék tőle bocsánatot kérni!”.

  Forrás: Blikk

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten