MENÜ
 • Börtön vár a rabokkal telefonszexelő nőre

  Zanib Khan egyszerre négy vasat tartott a tűzben. Az elítéltekkel mind elhitette, hogy ha szabadlábra kerülnek, összejön velük.

  Egy év börtönt kapott az a nő, aki összesen tíz órát töltött rabokkal való erotikus telefonbeszélgetésekkel. Zanib Khan leginkább dílereket és rablókat részesített hasonló örömökben, és mivel börtönőrként dolgozott, jó lehetősége volt kapcsolatba lépni a rabokkal. A 27 éves nőnél több levelet is találtak, amiben az angliai Brixtonban található börtön lakói áradoztak telt ajkairól, a rendőrség szerint négy rabbal tartott fent kapcsolatot.

  A nő persze azzal védekezik, hogy mindez csak fantázia volt, de a hatóságok szerint ez egyértelműen kimeríti az intim viszony fogalmát, amit természetesen nem lehet folytatni rabokkal. Khan viszonya a négy rabbal egyébként meglehetősen komolynak tűnt, hiszen a szerelmes levelek egytől egyig arról árulkodnak, hogy amikor kikerülnek, tényleg felvennék a kapcsolatot a börtönőrrel.

  “Csak arra a napra tudok gondolni, amikor kilépek a kapukon, és meglátom a gyönyörű csajomat” – írta neki Daryl Smith, aki civilben amúgy heroint árult a rászorulóknak. ‘”Egész nap csókolóznék veled”– hódított a szintén hasonló munkakörben tevékenykedő Timothy Iyegbe.

  Az Egyesült Királyságban nagyjából 6000 női börtönőr van, pedig csak 1980-tól engedélyezték számukra az állás betöltését, addig féltették őket a molesztáló raboktól. Női börtönőr természetesen nem végezhet testüregmotozást, és elvileg a rabokkal is csak korlátozottan léphetnek kapcsolatba.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon