MENÜ
 • Boros Lajos túlesett a sokkon

  Legalábbis a Neo FM sutdiójában uralkodó állapotokkal kapcsolatban.

  A Bumeráng sztárja egyelőre a kényszerpihenőjét tölti, hiszen reggelente felvételről megy a műsor. Ahogy hallani lehetett róla, a rádió csődvédelmet kért maga ellen, miután nem tudták kifizetni a közel 750 milliósra duzzadt adósságot. A médiahatóság emiatt bezárással fenyegeti a kereskedelmi rádiót. A rádió munkatársai egyelőre megkapják bérüklet, de kérdés, hogy mi hoz a következő hónap.

  “Ugyan a hajó alja már tele van vízzel, de a fedélzeten még játszanak a zenészek. És persze mindenki bízik abban, hogy ez nem egy jéghegy okozta hatalmas lyuk, hanem csak egy karcolás” – mondta a Bumeráng sztárja, aki hozzátette, hogy ugyan vannak megkeresései, de egyelőre kivár,  hiszen a jogászok továbbra is próbálják menteni a helyzetet.

  Mindenkit meglepett azzal a kijelentésével hogy egy kicsit örül is ennek a gyors és hirtelen változásnak, mert így legalább hamarabb túlesett a búcsún és a sokkon. A tervek szerint az év végével amúgy is felállt volna a Bumeráng műsorvezetői székéből. Még azt is hozzátette, hogy élvezi, hogy nem kell korán kelnie.

  “Felébredek ugyan reggel, de azt nagyon élvezem, hogy nem kell az esti meccs közben elmennem aludni, hanem végignézhetem a focit. Persze azért amikor megyek az autóval, akkor eszembe jut, hogy már a tartalék benzint használom. Ha elhívnak vidékre valamilyen eseményre, akkor az öröm mellett az az első gondolatom, hogy ki fizeti majd az utat, de egyelőre még semmi sem végleges.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon