MENÜ
 • Borgore is jön a VOLT-ra!

  Az izraeli dj és producer még alig múlt huszonöt éves, de már mindenki jól ismeri a nemzetközi dubstep hálózatban.

  Borgore 2007 óta van jelen a dubstep univerzumban: legsikeresebb éve 2011 volt, amikor megjelent Delicious EP-je, illetve első nagy, tizenhat trackből álló gyűjteménye, a The Filthiest Hits…So Far. A fiatal dubstep fenomén karrierje kezdete óta gyárt remixeket, átiratai közül M.I.A., LMFAO, Rusko és a Bring Me The Horizon alapanyagaiból készített anyagokok a legnépszerűbbek, rajongóinak számát pedig nemcsak a közösségi oldalakon igyekszik növelni.

  Másik módszere az aktív és sűrű turnézás: eddigi rövid, de annál gazdagabb pályafutása során meghódította Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot. Tavaly két kislemezzel is jelentkezett, a júniusban kiadott Decisions-höz Miley Cyrus is a hangját adta, legfrissebb EP-je pedig a Turn Up címet viseli.

  Asaf Borger Tel Avivban született 1987. október 20-án. Gyerekkora óta zongorázik, jól szaxofonozik és a doboláshoz is ért, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy ő volt a Shabira néven jegyzett izraeli death metal banda ütőse. Mindezek mellett még egy, beatboxolásra specializálódott formációnak is tagja volt; Tombával közösen alkották az Alphamale Primates dubstep duót.

  Amit érdemes meghallgatnod tőle: Flex, Nympho, Delicious, Gloryhole, Someone Else’s, Guided Relaxation Dub, Decisions, Deception.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon