MENÜ
 • Borfesztivál és kulturális programok a VOLT-on!

  Sopronban nem csak Soproni Sört lehet kapni, hiszen a régió köztudottan a magyar borivdékek egyik legizgalmasabbikja. Ehhez híven, a VOLT Fesztiválon idén tizennyolc soproni borászat jobbnál-jobb borait kóstolhatjuk meg.

  A VOLT-on belül nem újdonság a bor, azonban a Heti Válasz Borfesztivál idén minden eddiginél tartalmasabb kínálattal várja a borkedvelő látogatókat. A hangulatos helyszínen a borok mellett tradicionális fogásokat, borkorcsolyákat is megkóstolhatunk.

  A Poncichter-negyed idén a következő borászatokat látja vendégül:  Ákos Pincészet, Bacskay Pincészet, Cousin-Vin Pincészet, Fényes Pincészet, Ferenczy Pincészet, Hermann Pincészet, Jandl Borászat, Kocsis Borászat, Luka Pincészet, Ottó Pince, Ráspi Borászat, Roll Pincészet, Lővér Pince, Sterlik Pince, Taschner Bor és Pezsgőház, Vincellér, Weninger Borászat, Winelife Borászat.

  Aki pedig kultúrára szomjazik, szintén nem fog csalódni: a fesztiválon négy helyszínen épülnek fel virággal díszített alkalmi műtermek, itt elismert képzőművészek vezetik az alkotócsoportokat, akik a jubileumi VOLT alkalmából igazi különlegességekkel készülnek számunkra. Az alkotók között megtalálható Wahorn András és Magyarósi Éva is. Akik kiállításokra is mennének, megtekinthetik a néhány hónappal ezelőtt elhunyt Bernáthy Sándor képzőművész tiszteletére rendezett életmű-kiállítást is, illetve a VOLT kereteiben Baksa Soós Attila Rocklitera című kiállítását, amely Lékó Tamás illusztrációival vonultatja fel a könyv legjobb jeleneteit.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon