MENÜ
 • Bőrbe bújtatták az x-faktoros Dávidot

  Tényleg hatalmas arculatváltáson ment át Szabó Dávid, vagyis most már Dave Mess: ő szeretne lenni az elektronikus pop első férfi előadója.

  Szabó Dávid teljesen új imázzsal veti bele ­magát a zenei életbe. Még művésznevet is választott magának, mert szerinte az ország határain kívül a Szabó név senkinek nem jelent semmit. Viszont Dave Mess bőrcuccban, sminkben, táncosok tucatjaival hódítaná meg a külföldi klubokat.

  “Az angol mess szó azt jelenti, hogy zűrzavar, felfordulás. Azért választottam ezt a nevet, mert én is felfordulást és zűrzavart fogok kelteni ­magam körül. Madonna, ­Rihanna, Lady GaGa, ők az elektronikus pop női megtestesítői – árulta el az X-Faktorban feltűnt énekes. – Ebben a zenei világban viszont nincsen férfi előadó. Persze lesz mögöttem egy csapat, amely majd segít mindezt megvalósítani.”

  Szabó Dávid ú stílusával pedig nem haknikra tervez, hanem színvonalas klubokban lépne fel.

  “Át akarom lépni az országhatárt. Ez nem úgy működik, hogy a magyar fiú kitalálja, hogy ő most híres lesz Amerikában. Európában kell előbb ismertté válnom, koncerteznem olyan országokban, ahol vevők a Lady GaGa-féle zenére, show-ra” – mesélt terveiről.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon