MENÜ
 • Bőr nélkül jött a világra

  Borzalmas kínok között próbál életben maradni a kis Brystal Brewer Murray, aki egy rendkívül ritka genetikai betegséggel született: a kislány lábáról még a legapróbb érintéstől is leválik a bőr!

  A kilenc hónapos Brystal Brewer Murry rendellenességét az orvosok is az egyik legrosszabb betegség címen tartják nyilván. A csecsemő Epidermolysis Bullosa-ban szenved, ami egy ritka genetikai betegség. A beteg bőrét teszi tönkre, a legapróbb, legfinomabb érintésre is felhólyagosodik, vérezni kezd és leválik a páciens bőre. A kis Murray-nek lábairól mára már szó szerint eltűnt a bőr, ennek következtében folyamatos fájdalomban él – írta meg a Daily Mail.

  A probléma abból adódik, hogy a kislány bőréből hiányzik az a protein, ami azért felelős, hogy a bőrrétegek egymáshoz illeszkedjenek. Így Murray lábán annyira vékony és érzékeny a bőr – már, ha éppen van – , hogy egy esti fürdéstől vagy pizsama cserétől azonnal leválik, nyílt sebeket hagyva a gyerek lábán.

  Szülei kétségbeesetten keresik a gyógymódot, azonban az orvostudománynak még nincsen válasza erre a betegségre. A kislány édesanyja elmondta riportereknek, hogy a legrosszabb az egészben, hogy fájdalomtól küszködő gyerekét megérinteni is fél, nehogy még tovább növelje a kislány szenvedését.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon