MENÜ
 • Bonobo a VOLT-on

  Simon Green zenéje igazi transzcendentális meditációra hívja a nagyközönséget.

  A brightoni elektronikus zenész és producer legújabb alkotását, az áprilisban megjelenő The North Borders először a VOLT Fesztiválon mutatja be a magyar közönségnek.

  A downtempo és a trip-hop műfajt megreformáló elektronikus zenész Leeds-ben született és csak a húszas évei elején költözött Brightonba, ahol elsőként egy helyi független kiadó, a Tru Thoughts jelentette meg munkáit, köztük a bemutatkozó Animal Magicet: az album hangszerelését, produceri munkáit és zenei világát Green teljesen egyedül végezte el, illetve tervezte meg.

  2001-ben igazolt le a Ninja Tune-hoz, mely kiadóhoz első náluk megjelent nagylemeze, a Dial ‘M’ for Monkey óta hűséges maradt. Az albumot egy komplett zenekart maga mellé toborozva turnéztatta meg Európa legnagyobb fesztiváljain, majd Amon Tobinnal együtt az USA-t is bevették.

  Számai rengeteg jól ismert reklámban, filmben és TV-sorozatban csendültek fel, ő készítette a legendás Solid Steel-széria It Came From The Sea című darabját, legújabb fantáziáinak gyűjteménye, a The North Borders pedig most áprilisban kerül a lemezboltokba. Legismertebb számai: Reccuring, Nightitle, Days To Come, Black Sands, Cirrus, Klara, Silver, Flutter, The Keeper, Terappin

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon