MENÜ
 • Bon Jovi lánya egyre jobban van

  Édesapja segít, ahol tud.

  Stephania Bongiovi tavaly őszi heroin túladagolása alapjaiban rázta meg az egész családot. Akkor a rendőrséget a kollégium személyzete hívta ki, akik sikertelenül próbáltak kommunikálni a lánnyal, nem reagált a neki feltett kérdésekre. Rajtuk kívül a mentősök is a helyszínre érkeztek. Szerencsére még élve találták a szobájában, úgyhogy egyből vitték is be. Nem a heroin volt egyébként az egyetlen drog, amit a szobájában találtak. Volt ott még a fehér poron kívül marihuána és állítólag egyéb tudatmódosító szerek is.

  Mint minden rendes, aggódó apát, Jont is megrázták a tavalyi események. Az első megrázkódtatás után azonban inkább már lánya felépülésére koncentrál, igyekszik mindenben támogatni őt. Tisztában van vele, hogy a drogproblémát komolyan kell venni és egyedül a lány nem lesz képes megbirkózni ekkora kihívással.

  “Mindent próbálsz megadni a gyerekeidnek, elhalmozni őket szeretettel. Stephanie jó úton halad. Újra kerek egész. Igazán szerencsés vagyok, hogy visszakaptam a gyermekemet” – nyilatkozta az énekes.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon