MENÜ
 • Bombák a TV2-nél!

  Vadonatúj game-show formátumot vásárolt a TV2.

   A BOOM! című vetélkedőt az év második felében tűzi műsorra a csatorna, mely műsorvezetői castingot is indít az új formátumhoz.

  A TV2 a Cannes-i filmvásáron megszerezte az izraeli Keshet International legújabb game-show formátumának jogait. A BOOM! a különböző vetélkedők szellemi és fizikai próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével: egy 4 játékosból álló csapatnak kvízkérdések helyes megválaszolásával szigorú időhatáron belül 8 bombát kell hatástalanítania.

  tv2-logo

  – “Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét a Cannes-i filmvásár (mipTV) legtöbbet emlegetett formátumát tudhatjuk magunkénak a Keshet International jóvoltából. Az ének iskolája sikere és az előkészítési fázisban lévő Rising Star után a BOOM! lesz a harmadik Keshet formátum, melyet átveszünk. A TV2 élen jár az innováció, az új műsorformátumok piaci bevezetésének terén, amit az elmúlt időszakban számos új program bevezetésével bizonyítottunk. Fantasztikus dolog, hogy ezúttal is mi hozhatjuk el a magyar közönségnek ezt a vadonatúj műsort” – nyilatkozta György Bence, a TV2 program – és hírigazgatója.

  – “A BOOM! futótűzként terjed világszerte, s nagyon izgalmas együttműködni régi barátainkkal a TV2-nél, akik elviszik show-műsorunkat Magyarországra” – mondta a Keshet vezérigazgatója, Alon Shtruzman.

  A BOOM! óriási sikerrel mutatkozott be Izraelben. Az április 3-i bemutatásakor nézettségi rekordokat döntött, és az ország eddigi legnézettebb game-show-ja lett. Az izraeli premiert követően a formátumot eddig a spanyol Atresmedia, az amerikai FOX, a francia TF1 és a belga VTM vásárolta meg. A BOOM! magyar adaptációját a TV2 az év második felében tűzi műsorra. A show házigazdáját műsorvezetői castingon fogja kiválasztani a csatorna.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon