MENÜ
  • Bolti maradékból fejedelmi menü

    Nincs két egymást követő napon ugyanolyan kaja, viszont a cél nemes.

    A koppenhágai Rub og Stub étterem alapítói az ételpazarlás ellen kívánnak fellépni úgy, hogy összegyűjtik azokat az alapanyagokat, amelyeket az élelmiszerboltok kidobnának, de még ehetők.

    131010_étterem

    Az étteremben önkéntesek dolgoznak, akik a szavatosság lejárta előtt egy-két nappal begyűjtött élelmiszerekből minden nap mást főznek. Étlap nincs, a menü rendkívül változó, a profitot a tervek szerint három afrikai, Sierra Leone-i jótékonysági intézménynek juttatják el.

    Az afrikai kontinens egyébként tele van egészen elképesztő személyiségekkel. Érdemes megismerkedni közülük egy etióp császárral, aki már életében isten lett, aztán egy világszerte elismert politikussal és egy önmagát önkényesen császárnak kikiáltó ámokfutóval. A távoli, dél-afrikai országból két személyről is érdemes olvasni: egyikük egy kegyetlen nőszemély, másikuk pedig egy magyar férfi, aki mégis uralkodó lett arrafelé.

    Forrás: digitalspy.co.uk

    Kép forrása: digitalspy.co.uk

    Nyereményjáték

    Bulvár

    Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

    Bulvár
    szept. 17., csütörtök

    A Plázson még tart a nyár

    Bulvár
    szept. 2., szerda

    Lupa Duma – Costes vacsorával

    Bulvár
    aug. 10., hétfő

    Televízió

    A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

    Televízió
    okt. 8., kedd

    Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

    Televízió
    jún. 29., szombat

    Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

    Televízió
    szept. 13., csütörtök

    Ajánló

    Új világsztárt jelentett be az EFOTT

    STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

    A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon