MENÜ
 • Boldog új évet kíván a MosaicOnline!

  Videóval üzenjük, hogy BÚÉK!

  Sok sztárral, riportereinkkel és egy kis MosaicOnline és a világot áttekintő történelemórával kívánunk minden olvasónknak és nézőnknek boldog új évet!

  Bár rengeteg olyan mondás van, ami akörül az életfilozófia körül kering, hogy éljünk a napnak és használjuk ki a pillanatot, mégis érdemes néha igenis megállni, visszatekinteni a múltba és előre nézni a jövő irányába. Bár a Szilveszter éjszaka egyre inkább a kötelező bulizás és a “ez is egy ugyanolyan nap mint a többi” jegyében zajlik, mégis, be kell vallanunk, hogy valamitől mégiscsak különleges ez a nap. Eltelt egy naptári év és egy olyan napra ébredtünk, amiről mindig pontosan tudjuk, hogy egy, kettő és három éve hogyan is telt.

  Nekünk csodálatos évünk volt. Több mint ötszáz videót nézhettetek meg nálunk, nincs olyan magyar sztár, aki ne került volna a kameránk elé. Eljutottunk Bakuba, az Eurovíziós Dalfesztiválra, az összes jelentős magyar fesztiválon is vendégeskedtünk, a legnagyobb tévéműsorokról már nem is beszélve. Elindítottuk két önálló műsorunkat és három riporterünk mellett, plusz három új arcra is büszkék lehettünk idén.

  Cikkíróink keze alatt is égett a munka. Idén több mint 5000 hírt írtunk nektek a legkülönbözőbb témákban – zene, film, celeb, bulvár, tudomány, kultúra, kritika, divat – rengeteg-rengeteg mozaikdarabot gyűjtöttek össze idén is íróink, akik olyan okosan alakítják a képet – amiben ugye képben vagyunk – hogy az mindig egész és mégis mindig egészebbé tehető.

  Kemény munka áll a MosaicOnline mögött, mely idén újjászületett, elkezdte szárnyait próbálgatni, év végén pedig erőteljesen és büszkén száll át 2013-ba, hogy informáljon, szórakoztasson és minél egészebb legyen.

  Tele vagyunk tervekkel, mind videóinkat mind pedig cikkeinket nézve – biztosítottuk magunknak, hogy unatkozni jövőre sem fogunk. Egyet pedig ígérhetünk: ti sem velünk!

  Boldog új évet kívánok! Legyetek 2013-ban is képben. Velünk!

  Kanicsár Ádám András

  főszerkesztő

  És íróink jókívánságai:

  Boldog új évet kívánok minden olvasónknak! 2013-ban is nézzetek minél több filmet,és rendszeresen kattintsatok a Mosaiconline-ra! 

  Istók Levente

  “Kedves MosaicOnline olvasók! Úgy tűnik mégis eljött az az év, amire sokan nem számítottak, a világ pedig nemhogy véget ért volna, de pörög tovább az élet, új feladatok, új kihívások elé állítva mindannyiunkat. Ha már így alakult, kívánok egy sikerekben gazdag, boldog 2013-at a “túlélőknek”. Szóljon az elkövetkező 365 nap az álmokról, beteljesülésről, toleranciáról, békéről és szeretetről. Ha csak kicsit is törekedtek ezekre, nem kell kételkednetek abban, hogy a jó úton jártok-e. BÚÉK!”

  Budai Réka

  “Nagyon boldog új évet kívánok minden kedves olvasónkat! Legyen gazdag szép emlékekben, szeretetben, nagy utazásokban, valóra vált tervekben és egészségben, mi pedig megígérjük, hogy újabb és újabb hírekkel gazdagodunk. 2013-ban is tartsatok velük, mert képben leszünk!”

  Losonczy Gergő

  “Minden Kedves Mosaic Olvasónak boldogságban, sikerekben és F1-es hírekben gazdag évet kívánok 2013-ra! Köszönöm, hogy idén is velem tartottatok a Forma-1-es idényben, remélem, jövőre is hasonlóan izgalmas és fordulatokban gazdag híreket hozhatok nektek. A 2013-as szezonra kívánok nektek sok körömrágta futamot, látványos előzéseket, mclarenes kerékcseréket, nyakban csorgó pezsgőt a dobogón, Grosjean- és Maldonado-mentes első kanyarokat és jó helyet a Hungaroring lelátóin! “

  Malik Erika

  A decemberi világvége bulik után a szilveszteri partyk sem jelenthettek kihívást, úgyhogy ezúton szeretnék minden kedves olvasónknak szuper, kihívásokkal és sikerekkel tűzdelt, szerelemben és boldogságban dúskáló, nagyon boldog újévet kívánni! Miután pedig mindenki kiheverte a petárdazajt és túl van a másnapon, maradjatok idén is velünk, mi képben leszünk!”

  Jakus Dóra

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon