MENÜ
 • Boldog szülinapot Marilyn!

  A mai napon született Marilyn Monroe, korának ünnepelt filmcsillaga és szex-szimbóluma. A színésznő idén töltené be 86. életévét.

  1926. június 1-én, Norma Jean Mortenson néven született meg Marylin Monroe, Los Angelesben. Gyermekkora nem volt problémáktól mentes, az apját sohasem ismerte, az édesanyja pedig elmegyógyintézetbe került. Ezek után a lány árvaházban és nevelőszülőknél élt, majd 16 évesen férjhez adták egy munkáshoz.

  A Világháború idején egy hadianyaggyárban dolgozott, ahol a hadsereg egyik fotósa figyelt fel a szépségre. Így indult meg Marilyn modell karrierje, majd később filmszerepek sora. Marilyn szerepei mindigis erotikus kisugárzására épültek, a filmcsillag egy csapásra szex-szimbólummá változott.

  Számos főszerepet kapott filmekben, s az ő meztelen fotói jelentek meg a Playboy magazin legelső számában. Élete során még két házasságot kötött: Joe DiMaggio baseball játékossal és Arthur Miller drámaíróval. Fiatalon, 36 évesen halt meg, halálának körülményei máig tisztázatlanok. Ötven év elteltével Marilyn kultusza még mindig fényesen ragyog.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon