MENÜ
 • Boldog születésnapot, Radics Gigi!

  Még csak most töltötte be a 16. életévét, de máris egy ország ismeri a nevét.

  A Megasztár legutóbbi szériájának győztese a héten ünnepli a születésnapját, ennek alkalmából nem mindennapi ajándékokkal lepték meg.

  “A szüleim egy Ipoddal leptek meg, aminek nagyon örültem. A menedzseremtől pedig egy belépőjegyet kaptam, méghozzá a Universal Studióba. Szep­tember közepén ugyanis Los Angelesbe utazunk, ott forgatjuk majd a klipemet, a munka mellett pedig pihenés gyanánt ellátogatunk a Universal Studióba is.”

  A karrierje szépen ível fölfelé, ő maga azonban még mindig nehezen hiszi el, hogy ilyen fiatalon máris egy ország ismeri.

  “Tudom, hogy furcsán hangzik, de annak ellenére, hogy eltelt jó pár hónap, én még mindig nem hiszem el, hogy megnyertem a Megasztárt. Hatalmas dolog ez számomra, és azon dolgozom, hogy a jövőben is méltó legyek erre a címre.”

  És tényleg mindent megtesz ennek érdekében. Azonban az éneklés mellett az iskolát sem hanyagolja el, szeptembertől visszaül a gimnáziumi padba.

  “Folytatom a tanulmányaimat, egy nagyon jó és neves gimnáziumban kezdem meg a tanévet ősszel; nem magántanulóként, hanem pont úgy, mint a többi diák. Egy éven keresztül kizárólag angolul tanulok, remélhetőleg a félév végén már nyelvvizsgát is tehetek. Bevallom, kicsit tartok az új környezettől, hogyan fogadnak majd az osztálytársaim, de minden kezdet nehéz.”

  Sok boldogságot!

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon