MENÜ
 • Boldog karácsonyt kíván a MosaicOnline!

  Boldog karácsonyt kívánnak riportereink, szerkesztőink és tömérdek magyar sztár!

  “Szokták mondani, hogy adni jobb, mint kapni. Én hiszek ebben. Bár néha az élet tud annyira kegyetlen lenni, hogy cserébe nem kapunk semmit, de adni akkor is jó. Mindig jó, mindig felemelő… valahogy mindig nemes. Szerencsésnek érzem magam, hogy a MosaicOnline csak és kizárólag ezen az elven működik. Hiszen mi mindig adunk. Minden hónap minden napjának minden órájában. Néha egy megdöbbentő videót, néha csak egy tízmondatos cikket – de mindkettő szórakoztat, épít és gazdagabbá tesz. Minket azért mert adhatunk, titeket pedig azért, mert kaphattok. Ez a karácsony egyik legfőbb üzenete. Az, hogy bejglivel a hasunkban a karácsonyfa alatt ne annak örüljünk, amit kezünkben tarthatunk, hanem annak, amit a szerettünk a kezünkben tarthat. Mert adni tényleg jobb mint kapni. 

  Persze jó kapni is. De nem drága tárgyakat. Szeretetet. Barátságot. Elismerést. És jó megosztani. Erről valahogy sose szól a fáma. Pedig jó megosztani a sikert, a szépet és az értéket. Mi erre törekszünk. Mi ezért vagyunk képben. És örülünk. Mindig örülünk. Nem csak az egy lájknak, nem csak a tíz megosztásnak, nem csak annak, ha egy videónkra húszezren kattintanak rá. Hanem annak, hogy itt vagytok velünk. Hogy itt vagyunk egymásnak.

  Ennek a szellemében töltsétek a karácsonyt. Miközben ültök a fa mellett, vagy a karácsonyi vacsorát eszitek, jusson ez eszetekbe; hogy tudtok mit adni és kapni. És hogy ez mennyire jó dolog. És amíg erre bármi esély is van… addig ez a világ egy nagyon jó hely! Boldog karácsonyt!”

  Kanicsár Ádám András

  főszerkesztő

  És fogadjátok a legnagyobb szeretettel szerkesztőink kívánságait:

  “Az utolsó ajándékok beszerzése, a csomagok becsomagolása közben, eltekintve attól, hogy megint
  sikerült odaégetnem a mézeskalácsot, szeretnék minden kedves olvasónknak kellemes karácsonyi
  ünnepeket, rengeteg bejglit, ajándékot és tojáslikőrt, illetve boldog újévet kívánni. Remélem a sok jót
  ígérő 2013-ban is velünk tartotok! Mi képben leszünk továbbra is! Kellemes ünnepeket!”

  Jakus Dóra

  “A karácsonyi ünnepekre hihetetlen nehéz olyasmit kívánni, amit ne kívánt már volna bárki százezerszer. Drukkoljunk annak, hogy a tegnap leesett hó kitart, így teremtve fehér karácsonyt és igazi hangulatot.És természetesen kívánok mindenkinek kíméletlen bejglizabálást!”

  Waliduda Dániel

  “Kellemes ünnepeket minden olvasónknak! Természetesen ez nem elég, így sok ajándékot, finom ételeket és boldog perceket. Mi pedig elhozzuk nektek a leghavasabb híreket. Boldog karácsonyt!”

  Losonczy Gergő

  “Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket szeretnék kívánni minden olvasónknak! Bújjatok be a meleg paplan alá egy bögre forralt borral és egy nagy tálca mézeskaláccsal, és nézzétek meg a Reszkessetek betörőket, vagy az Igazából szerelmet. Mert ezek nélkül nem karácsony a karácsony. Töltsetek minél több időt a szeretteitekkel, azokkal, akik igazán fontosak nektek, hiszen erre való ez az pár nap.”

  Istók Levente

  “Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves olvasónknak! Remélem mindenkinek része lesz mindenben, mit szeme-szája kíván, legyen az havazás, hőn áhított ajándékok, jó kaják vagy családias hangulat. És ne feledjétek: az ünnepek alatt sem áll le a híráradat, kövessetek minket továbbra is!”

   Budai Réka

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő