MENÜ
 • Bódy Szilvi készen áll az anyaságra

  Sőt, azt is elárulta, hogy milyen férfit képzel el maga mellett.

  Bódi Sylviről a közelmúltban terjedt el az a pletyka, hogy nem akar gyereket, és nem áll készen az anyaságra. Nos, a dolgok megváltoztak azóta, a gyönyörű playmate már arról beszél, hány gyereket szeretne, és hogy számára milyen az álompasi, milyen az a férfi, akit szívesen látna apaszerepben.

  “Már rég nem igaz, hogy nem állok készen az anyaságra. Elárulom, hogy egyre többet és többet gondolok a leendő gyermekeimre – mosolygott Szilvi. – Persze nem azt mondom, hogy már holnap szülni akarok, de határozott elképzeléseim vannak a nem túl távoli jövőt illetően. A hagyományokkal ellentétben én nem egy trónörökösre, azaz kisfiúra vágyom elsőként, hanem kislányt szeretnék. És ha a kislány már egy picit nagyobb lesz, jöhet a kisfiú is. Ne kérdezd, nem tudom, miért kislányt szeretnék mindenképp először, konkrét oka nincs, egyszerűen csak úgy érzem: úgyis lányom lesz.

  Elárulta, hogy számtalan jelentkező van, aki szívesen vállalná, hogy férje és gyermekei apja lesz, egyelőre nincs szerelem az életében. Az egykori nyuszilány még az igazira vár, akinek a “paraméterei” nagyjából a következők:

  “Először is azt gondolom, álszent az, aki azt mondja, a külső nem számít. Hogyne számítana, hiszen az az első benyomás, amikor megpillantjuk egymást, nincs igazam?! Nekem egyébként a latinos, sötét hajú, barna szemű férfiak tetszenek. De azért nyilván a megjelenés kevesebbet nyom a latban, mint a belső érték. Nekem az intelligencia a legfőbb vonzerő, gyakorlatilag mindent fölülír. Olyan párra vágyom, aki több nyelven beszél, értelmes, művelt, magasan képzett – egyszóval olyan pasit akarok, akire fel tudok nézni.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon