MENÜ
 • Bocsánatot kért az Apple

  "Rendkívül sajnáljuk az esetleges kellemetlenségeket, amelyeket vásárlóinknak ezáltal okoztunk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a Maps-et minél jobbá tegyük."

  Az amerikai óriásvállalat igazgatója, Tim Cook váratlan bejelentéssel fordult a nyilvánosság elé. Egyszerűen bocsánatot kért azért, hogy a vállalat iOS eszköze, saját térképes applikációja olyan sok helyen hibás, megbízhatatlan. Képünkön egy magyarországi példát láthattok, ami két okból is hibás. Egyrészt Szolnokon nincs teherpályaudvar, másrészt ha lenne, valószínűleg akkor sem a Tisza közepén.

  Az alkalmazás olykor hatalmas tévedésein persze az egész nemzetközi média szívesen csámcsogott egészen szeptember 19 óta, amikortól is az iOS 6 keretében el lehetett kezdeni használni a térképet az újabb iPhone, iPad és iPod Touch készülékeken. A vezérigazgató elismerte, hogy ezzel a térképpel eléggé mellé lőttek, amikor azt mondták, hogy világszínvonalú terméket kínálnak.

  “Rendkívül sajnáljuk az esetleges kellemetlenségeket, amelyeket vásárlóinknak ezáltal okoztunk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a Maps-et minél jobbá tegyük.” – áll a közleményben, amelyet kiadott.

  Kép forrása: index.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon