MENÜ
 • Bochkornak golyót ígértek a fejébe, Pásztor Annától bicskával kértek autogramot

  Megdöbbentő történetek kerültek elő a 89.5 Music Fm reggeli műsorában: Bochkor hetekig testőrrel járt a 90-es években, Pásztor Annától pedig a minap egy bicskával kértek autogramot.

  A Pásztor Anna elleni zaklatás volt a hétfői Önindító adásának egyik témája a Music Fm-en, Bochkorék ennek kapcsán hívták fel az énekesnőt. A felvezető szövegben azonban egy olyan momentumra derült fény Bochkor múltjából, amit eddig nem igen ismertünk.

  A hazai rádiózás fenegyereke elmesélte ugyanis, hogy a 90-es években neki is volt zaklatója, nem is akármivel fenyegették meg. “A 90-es években kaptam rendszerint telefon” – mesélte a mikrofonmágus, “sosem felejtem el, egy 9-es parabellumot ígértek a fejembe. Komolyan mondom, talán még sírva is fakadtam” – vallott őszintén múltjának e rémületes időszakáról Bochkor, aki azt is elmondta, hogy hetekig testőrrel járt az eset után.  Ezt követően hívták fel Pásztor Annát, akit korábban sokáig vegzált egy férfi, s végül a bicskával felfegyverzett zaklatót egy Anna and the Barbies koncerten elkapták, azóta is őrizetben van. Bochkorék azért hívták fel Annát, hogy megtudják, milyen lelki állapotot is jelentett neki ez a zaklatás, s a beszélgetés végén Anna egy megdöbbentő történetet mesélt el. “Nagyon sok baromarcú ember úgy gondolta, hogy milyen vicces lenne, hogy ha hozzám úgy jönnének oda, hogy megpróbálnak megijeszteni” – mesélte az énekesnő. “Tegnapelőtt a Dallamos Villamoson zenéltünk. Ücsörögtünk a villamos megérkezése előtt fél órával és odajött hozzám egy ittas ember, aki a kislányának kért autogramot, majd elővett egy több mint 10 centis rugós bicskát” – folytatta a vérfagysztónak hangzó történetet Anna. “Elkezdett az orrom előtt a bicskával hadonáászni, hogy azzal írjam alá. Nem tudom miért, de idegből odaléptem hozzá és kicsavartam a kezéből a kést és üvöltöttem, annyira ideges lettem, hogy szerinte ez miért vicces és hogy gondolja, hogy ezzel fog poénkodni” – idézte fel Bochkoréknak a történetet Anna.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon