MENÜ
 • Bob Marley fia megnősül

  Igazi cicababát vesz el

  A reggea legenda fia úgy néz ki hagyja bekötni a fejét. Nem aprózta el a választást, ugyanis egy topmodell mondott neki igent, nem más, mint a brazil Isabeli Fontana. Bár ők csak ketten alkotnak egy párt, frigyük valójában sokkal több embert fog érinteni, elsősorban gyerekeket. Sok gyereket. A menyasszonynak és a vőlegénynek összesen ugyanis kilenc kölyke van előző kapcsolataikból.

  A 29 éves Isabeli statisztikái kicsit rosszabbak, ő egyelőre két kicsit hordott a szíve alatt. Azonban mindkét gyerek különböző házasságokból van, ami nem is rossz arány, ahhoz képest, hogy a hölgy még a harmadik ikszet sem szakította át. Bob Marley fia, Rohan eddig egyszer volt nős, abból a házasságából két gyereke született, míg exbarátnőjével, az énekesnő Lauryn Hillel öt srácot sikerült összehozniuk.

  Érdekesség, hogy mindkettejüknek van Zion nevű gyereke. Ami pedig az esküvőt illeti, a menyasszony elárulta, hogy férje Etiópiában szeretné megtartani a frigyet, ahonnan az egész rastafari mozgalom indult. Az utazással biztos nem lesz gond, hiszen Isabeli 2008-ban például a világ legjobban kereső modelljeinek egyike volt.

  Vajon a rengeteg már meglévő gyerek mellé szeretnének-e még újakat? Nem tudni, mindenesetre ami jól megy, azt ugye nem szabad abbahagyni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon