MENÜ
 • Björk meghökkentő szerelése

  Sose vártuk volna Björktől azt, hogy kisestélyiben vagy farmerban jelenjen meg a színpadon, de tegnap este Lady Gagán is túltett öltözékével.

  Az izlandi énekesnő – akit sokan az alternatív zene királynőjének tartanak – tegnap Dániában tette tiszteletét a Roskilde Fesztiválon. Björk a fesztivál legnagyobb húzóneve volt így nem hagyhatta ki az alkalmat arra, hogy még a szokásosnál is extrémebb darabban lépjen színpadra.

  A különleges hangú művésznő haja milliónyi lilás árnyalatban tündökölt, témája pedig a rendkívül-sok-hajlakkal.-elkészített.majd-elaludt-konty volt, ami mindennek tűnt, csak egészségesnek nem.

  A haj viszont igazán semmisnek tekinthető a ruha mellett, ami még Gaga szemeit is elkerekített volna. Björk műanyag csövekből formázott kígyókkal ölelte körbe magát, kicsit a Disney Kishableányának gonosz mesehősét juttatva eszünkbe.

  A rajongók mellesleg nem voltak megelégedve teljesen Björk színpadi magatartásával. Régi nagy slágereit hanyagolta, helyette pedig szinte csak új albumával, a Biophiliával foglalkozott és többen szóba hozták azt is, hogy a kommunikációja is minimális volt a közönség felé.

  Björk lett volna mellesleg az idei Balaton Sound fesztivál egyik legnagyobb előadója, de visszamondta fellépést az ezen a héten kezdődő fesztiválról, mondván egész nyáron nem használhatja hangszálait orvosi parancsra. Ehhez képest Dániában azért színpadra állt. Köszönjük.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon