MENÜ
 • Björk és David Attenborough összeáll

  Ketten együtt azt szeretnék vizsgálni milyen fejlődésen ment át a zene és a technológia elképesztő fejlődésének köszönhetően mi vár rá a jövőben. Ehhez a kalandozáshoz mindketten saját tudásukat igyekeznek hozzá adni.

  A lovaggá ütött, életét a természet megóvásának a világgal való megismertetésének szentelő Sir David Attenborough és az izlandi származású, különleges hangú énekesnő Björk ezúttal együtt vágnak bele egy nagyon izgalmasnak ígérkező kalandba. The Nature of Music, azaz a Zene természete lesz a címe annak a dokumentumfilmnek, amelyen közösen fognak együtt dolgozni.

  Ketten együtt azt szeretnék vizsgálni milyen fejlődésen ment át a zene és a technológia elképesztő fejlődésének köszönhetően mi vár rá a jövőben. Ehhez a kalandozáshoz mindketten saját tudásukat igyekeznek hozzá adni. Attenborough a madarak csiripelésén, a kék bálnák kommunikációján keresztül nyúl a kérdéshez, míg Björk azokat a hangszereket, eszközöket veszi górcső alá, amelyeket legutóbbi lemeze, a Biophilia elkészítésénél is használt.

  A 2011-ben kiadott album az izlandi világsztár igazi multimédiás projektje volt, amellyel “igazi falakat dönt le a popkultúrában, úgy, ahogy azt senki más nem teszi.” Tette hozzá a dokumentumfilmet készítő stúdió vezetője, Lucas Ochoa.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon