MENÜ
 • Bízhatunk a X-akták folytatásában?

  Bár azon pletykáknak, miszerint az X-akták két volt sztárja randizna, nincs sok alapja, de egy folytatásban még reménykedhetünk...

  David Duchovny szóvivője villámgyorsan tagadta azokat a pletykákat, miszerint a színész Gillian Andersonnal randizna, de újabb munkakapcsolatról lehet szó. A két színész a kilencvenes évek kultuszsorozata, az X-akták tette világhírűvé.

  Duchovnyt új filmje, a Goats promóciós körútján kérdezték meg arról, hogy reménykedhet-e a nagyközönség egy újabb X-akták filmben. A színész így válaszolt:

  “Egy könyvnek addig nincs vége, amíg nem hal meg valaki. A valaha volt egyik legjobb tv-show is úgy lett lezárva, hogy még megnyitható. Ez pedig a lehetőségek kérdése. Lezárásról eddig szó sincs. Egyszerűen nem is lehet róla szó. Ez a történet egyszerűen soha nem érhet véget. A benne lévő karakterek folyamatosan kutatni fognak – hiszen ez a dolguk. Még ha nem is nézzük őket, ők akkor is kint vannak, valamilyen másik dimenzióban. Mulder és Scully még mindig végzik a dolgukat – hiszen ez a természetük része!”

  A titokzatos nyilatkozat itt viszont még nem ért véget:

  “Szeretnék még egy vagy több filmet csinálni. Azt hiszem ezzel mindenki így van. Talán csak a Fox nem… Ez egy olyan házi készítésű dolog, amit nem kell külön megvenni, mert a mi tulajdonunk, nem úgy, mint az a k**va Green Lantern. Van egy franchise, amit lehetne használni… Furcsa ez, persze én nem vagyok szakértő…”

  Amikor pedig a még mindig óriási formában lévő színészt egy újabb filmről kérdezték így válaszolt:

  “Azt hiszem Chris [Carter] már dolgozik az ötleten, így meglátjuk. Sajnos a legutóbbi X-akták film nem teljesített túl jól, nem költöttek rá elég pénzt ahhoz, hogy már a nyáron kijöjjön, így csak a nyár után adhatták ki. Pedig nyári filmnek kellett volna lenni. Akciófilmnek kellett volna lennie. De a legutóbbi nem volt az. A legutóbbi egy sötét, elmélkedő, kicsi 25 milliós film volt. Végüls egy független film. Ha a Batman ellen indítod el, nem fog nyerni…”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon