MENÜ
 • Bizarr reklám kering Indiában

  Egy zselé, melynek neve "Újra 18". Már az elnevezés is kissé árulkodó, és ami még furcsább, hogy igenis nagy igény van a szerre, melynek elvileg vaginafiatalító hatása van.

  Ez az Indiában készült reklám hatalmas port kavart, ugyanis arra buzdítja a lányokat és asszonyokat, hogy vaginaszűkítő-krémet vásároljanak – írja a Gawker. A termék a készítők szerint megfiatalítja és újra ruganyossá, szorossá teszi a vaginát. Ha már pénisz növelő tablettákat lehet kapni, gondolni kellett a korosodó nőkre is, vagy inkább párjaikra, nem igaz?

  A reklámban egy fiatal pár táncol és énekel arról, hogy a lány ismét szűznek érzi magát. A videó végén pedig idős asszonyt látni, aki az interneten keres rá az „Újra 18” oldalára, miközben férje mosolyog a válla fölött. A hirdetés szerint a nők újra érintetlennek érezhetik magukat a szer használatát követően.

  Azonban nem India az egyetlen hely, ahol igény van a vaginaszűkítésre. A Huffington Post információi szerint Amerikában nők ezerei fizetnek komoly összegeket azért, hogy plasztikai beavatkozás során fiatalítsák meg nemi szervüket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon