MENÜ
 • Bizarr karácsonyi ajándék – Saját péniszünket is becsomagolhatjuk

  Jön a karácsony, és sok férfinek fogalma sincs, mivel lephetné meg élete választottját. Egy brit üzlet kiváló, és garantáltan egyedi tippet ad.

  A módszer lényege körülbelül abból áll, hogy a férfi egy gyors magyarázat után elvonul egy helyiségbe, a férfiasságát egy eszközbe helyezi, megnyom egy gombot és a szkenner gyönyörű 3D-lenyomatot vesz a nemi szervről. Ezután nincs is más dolga, mint felhúzni a nadrágot, kifizetni az üzletben a díjat, hazamenni és várni a postást. Néhány napon belül ugyanis megérkezik a csomag, a szeretett asszony pedig örülhet. Férje legfontosabb testrésze immár a fiókban is kényelmesen elfér, ráadásul nem is horkol.

  A 3DEA ugyanis a 3D-felvételt egy műpéniszeket és szexuális segédeszközöket gyártó cégnek továbbítja, akik a nemi szerv tulajdonosának pontos preferenciáit és természetesen a további extra kéréseket (mint szín, anyag) is figyelembe véve elkészíti a személyre szabott és tökéletesen egyedi műpéniszt. Ráadásul a cég a műanyagon kívül néhány extrával is kedveskedik vásárlóinak. Mint például egy üveg pezsgő, néhány tábla minőségi csokoládé, illetve néhány órányi magány egy hotelszobában. Az árakról az üzlet oldalán nem esik szó, mindenesetre ha valaki ilyen bizarr ajándékra vetemedne, érdemes időben gondolkoznia, hiszen a szolgáltatás csupán december 15-ig áll a kedves érdeklődők rendelkezésére.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon