MENÜ
 • Billy Talent a VOLT-on

  A többszörös Juno-díjas kanadai zenekar igazi punk rockkot hoz az idei fesztiválra. Azon kevés előadók közé tartoznak, akiknek sikerült megvalósítaniuk középiskolás álmaikat, és világhírnévre szert tenniük a gyakran álmok ellen dolgozó, illetve napról-napra megújuló rockzenei színtéren.

  Ben Kowalewicz énekes, Ian D’Sa szólógitáros, Jon Gallant basszusgitáros és Aaron Solowoniuk dobos a torontói indie szcénában 2001-es fennállásáig nagy népszerűségnek örvendő Pezzben játszott. A Pezz nem szűnt meg, csak jogi csűréscsavarások miatt Michael Turner kanadai zenész, költő és regényíró önpusztító punk rock életmódról szóló művének, a Hard Core Logo egyik hősének nevét vette fel.

  A Turner-regényben szereplő, Hard Core Logo nevet viselő punk rock zenekar tagjával ellentétben a kanadai rockerek az önpusztítás és az egymás ellen való lázadás helyett a sikert választották. Legütősebb, nemzetközileg is leginkább jegyzett lemezük a sorszámozott Billy Talent-széria második darabja, amely 2006 nyarán jelent meg. A Warner gondozásában napvilágot látott Billy Talent II nemcsak a kanadai rock chartokat kebelezte be, hanem Európában is nagyot szólt; Németországban például platinalemez lett.

  A több mint egy milliós eladási mutatókkal rendelkező album után két évvel sem állt meg az élet a Billy Talent világában. 2009-ben jött ki az együttes negyedik nagylemeze, melynek elkészítésében a legendás producer, Brendan O’Brien segítette őket. Ezzel a lemezzel bejárták szinte az egész világot, és csak 2011 őszén maradt idejük arra, hogy elkezdjenek dolgozni egy új lemezen. Hosszas előkészületek, és a rajongókat állandó izgalomban tartó, beharangozó single-ök után 2012 őszén jött ki legújabb anyaguk a Dead Silence.

  Legfontosabb számok: Fallen Leaves, Surprise Surprise, Surrender, Viking Death Match, Red Flag, Try Honesty, Nothing To Lose.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon