MENÜ
 • Biebert halláskárosodásért perelik

  Állítása szerint a koncert annyira sértette a fülét, hogy maradandó halláskárosodást okozott. Ezen indok alapján most beperelte a srácot tíz millió dollárra.

  Képzeljük el, hogy édesanyák vagyunk. Van egy lányunk, aki odavan Justin Bieberért. Jófejek szeretnénk lenni és meglepjük őt egy jeggyel a kanadai fiú következő, hozzánk közel eső koncertjére. Sőt, még mi is elmegyünk vele, ki tudja, lehet rájövünk, mit esznek ezek a mai fiatalok ebben a felnyalt hajú tiniben. Így cselekedett Stacey Wilson Betts is, de sajnos a meglepetése nagyon csúnyán sült el.

  Állítása szerint a koncert annyira sértette a fülét, hogy maradandó halláskárosodást okozott. Ezen indok alapján most beperelte a srácot tíz millió dollárra. Maga az esemény egyébként már két évvel ezelőtt történt meg az Oregon állam béli Portlandben és nem igazán tudjuk, mire várt eddig a kedves hölgy.

  A gond számára akkor kezdődött, amikor a körülötte lévő lányok spontán visításba kezdtek a színpadon felbukkanó Justin láttán. Emlékei szerint a zajszint már ekkor is jóval a megengedett érték felett járt, mindezt azonban csak tovább súlyosbította, amikor az énekespalánta arra biztatta közönségét, hogy sikítson még hangosabban. Az édesanya állítása szerint ez vezetett oda, hogy hallása már nem a régi.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon