MENÜ
 • Bieber új könyve

  Örülhetnek a Bieber-rajongók a sztár legutóbbi bejelentésének: az énekes nemsokára legintimebb pillanatait osztja meg a közönséggel egy könyv formájában.

  A sokak által imádott és még többek által gyűlölt Bieber tovább folytatja ámokfutását a könyvpiacon és ide köthető karrierjének legújabb állomásán a HarperCollins kiadóval kötött egy megállapodás egy nem is akármilyen könyv kiadásáról.

  Bieber nem írásra adta a fejét, úgy néz ki marad a kaptafánál és a szólamoknál, ehelyett megörvendezteti a nagyközönséget élete eddigi legintimebb pillanataival, melyek eddig el voltak rejtve a világ szeme elől. A képes könyv ugyanis olyan magán- és werkfotókat fog tartalmazni, melyek a fellépések kulisszái mögött vagy a stúdióban készültek, természetesen kiegészítve néhány vicces idézettel is az énekes szájából.

  Justin így nyilatkozott az új kiadványról:

  “Rendkívül izgatott vagyok, hogy újra a HarperCollinsszal dolgozhatom. Hatalmas privilégium, hogy megoszthatom a történetemet a rajongóimmal ezeken a könyveken keresztül. Alig várom, hogy mégtöbbet meg tudjak nekik mutatni arról, hogy mi történik velem a turnén és a stúdióban.”

  A könyv címe Just Getting Started lesz és a First Step 2 Forever: My Story című életrajzi kiadvány folytatásaként jelenik meg.

  Lájk, ha alig várod, hogy belekukkanthass Bieber életébe!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon