MENÜ
 • Bieber prosti-botrányát is prostival tagadják?

  Egészen óriásivá kezd válni a Bieber körüli botrány, amit most egy prostival próbálnak tagadni. Bár nem biztos, hogy az...

  Mint arról már mi is hírt adtunk, Justinunk Brazíliában – a vandalizmusnak számító falfestésen kívül – leginkább prostituáltakkal múlatta az időt, amit a menedzsment természetesen most minden erejével próbál tagadni. Eléggé furcsa módon.

  Bieberről ugyanis véletlenül – véletlenül… – kiszivárgott egy videó, amint éppen alszik, egy hölgy pedig csókokat dobálva elhagyja a szobáját. A videó internetre kerülése után a hölgy személyazonosságát is felvállalta, kihangsúlyozva, hogy ő nem prostituált.

  A kicsit menedzsmentek által produkált hajcihő viszont nem igazán sült el jól.  Ismerősei szerint ugyanis a hölgy nem csak hogy prostituált, de egy elég manipulatív személy is.

  Egyesek pedig azt nem értik, hogy miért az látszik a videón, hogy a nő úgy hagyja el a popsztár szobáját, mint aki nem sakkal ütötte el az időt a tinivel, miközben a Bieber-csapat közleményei szerint Justin már a bulin kiütötte magát, így szó se lehetett hancúrról.

  A sztori persze semmiképpen sem egyezik. Ha prosti a hölgy, akkor Bieberék mindenről hazudtak, ha pedig nem prosti, akkor miért nem ügyeltek a kellemetlen videók kiszivárgására – és miért mondták azt, hogy Bieber kiütötte magát?

  Nagy a baj…

  Bieber prosti-botrányát és prostival tagadják?

  Vajon ki hazudik?

  Ezek után már azt mondjuk, inkább maradjon a tapizásnál…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon