MENÜ
 • Bieber most félmeztelenül kért bocsánatot

  Nem, most nem a fű miatt...

  A tinisztár eléggé megsértődött, miután az idei Grammy-gálán egy szál díjacskára is jelöltek, pedig menedzsere szerint nagyon sokat dolgozott a zenéjén. Bosszúból az énekes hát nem csak hogy nem ment el a gálára, hanem még rá is szervezett egy programot!

  Méghozzá egy olyan programot, ami legtöbb rajongóját bizony elvonta a tévéképernyők elől. Justin bejelentette, hogy a Grammy éjszakáján élőben mutat be egy teljesen új dalt Ustreamen. A nagy trükk viszont nem jött össze. A tinisztár fiókjára ugyanis túl sokan akartak bejelentkezni.

  Így a sorozatos füves bocsánatkérés után Justinnak most ezért a malőrért kellett elnézést kérnie, amit félmeztelenül tett meg, testvérei körében.

  “Sajnálom, hogy a Ustream videóm nem működött, de most csinálok egy videót, amin hallhatjátok az új zenémet és talán a kistestvéreimet is ki tudom innen parancsolni, mert ők is itt vannak.”

  Nem mintha zavaró tényezők lettek volna, a gyerekek láthatóan csodálták bátyjukat, miközben az lejátszotta új dalát, a You Want Me-t.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon