MENÜ
 • Bieber ki nem állhatja a fotósokat

  Nemrég megjelent könyvében Bieber részletesen ír arról, hogy mennyi bosszúságot okoztak már neki az elmúlt években ezek az emberek. És az hagyján, hogy őt állandóan követik, de családjának sem hagynak egy perc nyugtot sem.

  Paparazzik. Ők azok a fotósok, akik semmitől sem riadnak vissza annak érdekében, hogy elkapjanak egy-egy szaftos pillanatot valamelyik világsztár életéből, hogy aztán azt jó borsos áron eladják valamelyik bulvármagazinnak. Teljesen érthető módon azok, akiket üldöznek, egyáltalán nem kedvelik őket, sőt, kifejezetten utálják. Justin Bieber is így érez irántuk.

  Nemrég megjelent könyvében Bieber részletesen ír arról, hogy mennyi bosszúságot okoztak már neki az elmúlt években ezek az emberek. És az hagyján, hogy őt állandóan követik, de családjának sem hagynak egy perc nyugtot sem. Állítása szerint azzal sosem volt problémája, ha egy paparazzi kedves és tisztelettudó volt vele szemben. A gond mindig abból adódott, ha valaki erőszakossá vált.

  “Mindig, ha idegesnek, vagy feldúltnak láttok a médiában, az olyasmi miatt van, ami a színfalak mögött zajlik. Ezek az emberek odajönnek hozzám és ilyesmiket mondanak, mint például csúnya az anyám, vagy hogy a kistestvéreim ronda gyerekek.” – fejti ki könyvében azt a szomorú igazságot, hogy ezek a fotósok egyszerűen provokálják őt.

  Just Getting Started című könyve a mai napon jelenik meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon