MENÜ
 • Bieber gigászi, óriási égése

  Justin Bieber súlyos égési sérüléseket szerzett - na nem a konyhában, sokkal inkább egy rádióstúdióban, ahol rendkívül kínos szituációba kergette magát.

  A sztárt Thomas Carballot faggatta egy rádiós műsorban. A vicces kedvű riporter az interjú alatt – melyet telefonon készítettek – azt kérdezte Biebertől, hogy nem aggódik-e, hogy anyukája körül annyit sertepertél a One Direction énekese, Harry Styles, aki “látszólag az idősebb nőket kedveli.”

  Biebernek viszont vagy nincs humorérzéke, vagy érzékenyen érinti, ha anyukájával viccelődnek, mert nem vette poénra a figurát és így válaszolt: “Azt hiszem inkább neked kellene aggódnod haver, amikor én vagyok a te anyukád körül.”

  A még viccesnek és lazának tűnő visszaszólás jól is sült volna el, ha a MOJO nevű rádióállomás riportere válaszként nem világosította fel volna Biebert arról, hogy édesanyja már halott. A roppant kínos szituációt Bieber elég rosszul kezelte. Kis hallgatás után inkább letette a telefont.

  A fiatal énekes mellesleg már az interjú legelején magas vérnyomással operált, miután a műsorvezető kijelentette, hogy dala, a Boyfriend, olyan, mintha Justin Timberlake énekelné. Bieber ekkor kijelentette, hogy “ez őrület, a hangunk még nem is hasonlít és azt mondani, hogy olyan vagyok, mint valaki más, nem igazán szép dolog.”

  Mindenesetre Bieber biztosan élete egyik legnagyobb égését könyvelhette el magában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon