MENÜ
 • Bieber gigászi, óriási égése

  Justin Bieber súlyos égési sérüléseket szerzett - na nem a konyhában, sokkal inkább egy rádióstúdióban, ahol rendkívül kínos szituációba kergette magát.

  A sztárt Thomas Carballot faggatta egy rádiós műsorban. A vicces kedvű riporter az interjú alatt – melyet telefonon készítettek – azt kérdezte Biebertől, hogy nem aggódik-e, hogy anyukája körül annyit sertepertél a One Direction énekese, Harry Styles, aki “látszólag az idősebb nőket kedveli.”

  Biebernek viszont vagy nincs humorérzéke, vagy érzékenyen érinti, ha anyukájával viccelődnek, mert nem vette poénra a figurát és így válaszolt: “Azt hiszem inkább neked kellene aggódnod haver, amikor én vagyok a te anyukád körül.”

  A még viccesnek és lazának tűnő visszaszólás jól is sült volna el, ha a MOJO nevű rádióállomás riportere válaszként nem világosította fel volna Biebert arról, hogy édesanyja már halott. A roppant kínos szituációt Bieber elég rosszul kezelte. Kis hallgatás után inkább letette a telefont.

  A fiatal énekes mellesleg már az interjú legelején magas vérnyomással operált, miután a műsorvezető kijelentette, hogy dala, a Boyfriend, olyan, mintha Justin Timberlake énekelné. Bieber ekkor kijelentette, hogy “ez őrület, a hangunk még nem is hasonlít és azt mondani, hogy olyan vagyok, mint valaki más, nem igazán szép dolog.”

  Mindenesetre Bieber biztosan élete egyik legnagyobb égését könyvelhette el magában.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon