MENÜ
 • Bieber egy One Direction taggal töltötte az éjszakát

  Nemrég ők is jártak vendégségben Biebernél Los Angelesben, az MTV Video Music Awards díjátadója után, ahol is teljesen el voltak ájulva attól, hogy milyen szép helyen lakik barátjuk.

  A brit fiúcsapat énekese, Zayn Malik egy mai rádiós beszélgetésben elmesélte, hogy a tegnap éjszakát Justin Bieberrel töltötte. Na, nem kell hirtelen semmi piszkosra sem gondolni, egyszerű haveri együtt lógás volt. Sőt, még Niall Horan is beugrott, mint ahogy az a Twitterre feltöltött közös képükön is jól látszik.

  “Justin hívott tegnap, nagyon jófej volt. Nem mondanám, hogy a legjobb barátok vagyunk, de rengeteg tanácsot tud adni. Niallal beszéltünk róla, hogy biztos jót tesz neki, ha a saját korosztályából is tud együtt lenni valakivel, mivel általában nála idősebbek veszik körül.”- mesélt benyomásairól a fiatal sztár. Nemrég egyébként ők is jártak vendégségben Biebernél Los Angelesben, az MTV Video Music Awards díjátadója után, ahol is teljesen el voltak ájulva attól, hogy milyen szép helyen lakik barátjuk.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő