MENÜ
 • Bieber dugót okozott

  Az amerikai tinisztár nagyon kedves felajánlást tett norvégiai rajongóinak. Bevállalta, hogy egy szabadtéri nyitott koncerten ingyen elénekel hat számot repertoárjából.

  Az amerikai tinisztár nagyon kedves felajánlást tett norvégiai rajongóinak. Bevállalta, hogy egy szabadtéri nyitott koncerten ingyen elénekel hat számot repertoárjából. Ezzel sikerült skandináv rajongóit a kétségbeesés szélére sodornia, így ugyanis természetesen minden létező lány, aki él és mozog Oslo környékén, az elözönlötte a várost.

  A hatóságok meg is ijedtek a sikoltozó tömegtől, amely ahol csak lehetett, próbált helyet találni magának a színpad környékén. Voltak például, akik a lakóépületek tetejére ültek fel, mások az utcákat özönlötték el, teljesen blokkolva így az autós forgalmat és a tömegközlekedést. Azt persze mondani se kell, hogy ezzel alapos bosszúságot okoztak a norvég főváros nem Bieber rajongóinak.

  Volt például egy pillanat, amelyről a videót itt meg is tudjátok nézni!, amikor Bieber és csapata megérkezett a színpadhoz. Ekkor mindenki eszét vesztve, autókra, biciklistákra és más járókelőkre ügyet sem vetve rohant a járműhöz. Azóta Oslo lakói összeteszik a két kezüket, hogy végre véget ért Bieber jótékonykodása.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon