MENÜ
 • Bezárt Vajna divatüzlete

  A recesszió a luxusruha iparágat is elérte, legalábbis senki sem vásárolt Andy Vajnától kétmillióért kabátot - a divatüzlete pedig becsődölt.

  Az egykor paróka-, majd farmergyártásból meggazdagodott producer nagy felhajtással vágott bele a ruhabizniszbe: vörös szőnyeggel, személyesen az amerikai szupersztárok kedvenc divattervezőjével, jó barátjával, Roberto Cavallival nyitotta meg a boltot 2008 novemberében.

  “18 éve, véletlenül ismertem meg Robertót egy vacsora alkalmával. Rögtön volt közös témánk: filmekről beszélgettünk. Akkor még kezdő volt, az Oscar-gálákra tervezett ruhákat. A Basic Instict, azaz az Elemi ösztön című filmemben ő öltöztette Sharon Stone-t. Innentől fogva gyakran találkoztunk, és így jött a budapesti üzlet ötlete is” – mesélte Vajna a megnyitón, ahol a divattervezővel közösen vágták át a jelképes szalagot. Bár a legdrágább kabát ára pontosan 2 586 000 forintra rúgott, Vajna bízott benne, hogy Magyarországon is jelentős kereslet van a csillagászati áru ruházati cikkekre.

  Nem volt. Legalábbis nem itt. A helyiség ma már üres, óriásplakát jelzi: a Cavalli-boltnak vége. Vajna hiába várt négy évet, hogy az üzlet beinduljon, a gazdasági válság a csillogó, üveglépcsős üzlethelyiséget is utolérte. Bár lehet nem ártott volna, ha akciósan már másfél millióért megvehettük volna azt a kabátot.

  “Recesszió van. Minden üzletág rosszabbul működik, mint szeretnék. Ha tönkremegyek, szólok” – kommentálta a jelenleg filmipari kormánybiztosként tevékenykedő Vajna a recesszió következményeit.

  Forrás: Blikk

   

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon