MENÜ
 • Beyoncé vidámparkban mókázik

  A Grammy-díjas R&B királynő Beyoncé nemrég jelentette meg XO című impulzív dalát, amely a Class FM legjobbjai között debütált a héten. Robbie Williams hamarosan a Class40 dobogójáig juthat, míg Dér Heni búcsúzásról szóló dala is egyre előkelőbb helyezést ér el az ország leghallgatottabb rádiójának listáján.

  Robbie Williams karrierje újabb csúcsán jár, a pop királya a Go Gentle című számmal ostromolja a Class40 listáját, sőt, a jelenleg szvingben utazó előadónak könnyen összejöhet a dobogó, vagy akár az aranyérem is. A dal videójában a brit fenegyerek hajós kapitányként szeli át az egyik amerikai nagyvárost, miközben fúvósokból és vonósokból álló legénysége szolgáltatja a talpalávalót. A Go Gentle a héten a leghallgatottabb rádió listájának 4. helyét hódította el.

  der_heni

  Dér Heni a szakításról énekel úgy, hogy közben a budapesti romkocsmák báját és füstbe burkolózó hangulatát idézi meg új felvételével. Az Ég veled a Class40 huszadik helyén tanyázik, de egyre előkelőbb pozíciót tudhat magáénak. Az énekesnő nem csupán a Class FM-en népszerű, de az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogató show-jának, A Dalnak elődöntőjébe is bekerült.

  XO-beyonce

  A héten új dallal debütált a Class40-ben az R&B királynője, Beyoncé. A vidámparkban bulizó és a szerelemről éneklő popsztár ezen héten rögtön a 32. helyre került hazánk mérvadó listáján. A XO videoklipjének fényképezéséért és rendezéséért az extrém divatfotós, Terry Richardson volt a felelős, így közel sem mindennapi vizuális parádét hozott össze a korábban Palvin Barbarával, Rihannával és a nagyszájú Cara Delevigne-nyel is együtt dolgozó fényképész.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon